Pyhtää taskussa

Pyhtää taskussa - palveluja suoraan kuntalaisten taskuihin

Kunnassa on mietitty, voisiko Pyhtää tarjota kuntalaisille palveluja uudella tavalla digitaalisia sovelluksia hyödyntäen ja syntyi ajatus Pyhtää taskussa -palvelusta. Älypuhelimessa mukana kulkeva sovellus nähtiin kokeilemisen arvoiseksi. Tarkoituksena on tuoda hyvinvointiin keskittyviä palveluja suoraan kuntalaisten taskuun helpottamaan pyhtääläisten arkea. Kesällä 2020 kerätään käyttäjäkokemuksia jatkoa ja sovelluksen laajempaa käyttöönottoa varten.

Pyhtää taskussa -palvelussa käyttäjä voi itse muokata sovelluksen aloitusnäkymän omien kiinnostuskohteidensa mukaan ja seurata omaa terveyttään. Sovelluksesta löytyy tietoa muun muassa kunnan tarjoamista hyvinvointia edistävistä palveluista, paikallisista yhdistyksistä, seudusta, kulttuuritarjonnasta, liikuntaneuvoja ja sähköisen ravintoterapeutin palveluista.

Kävelyhaasteeseen julkaistu versio on prototyyppi, jota kehitetään jatkuvasti. Käyttäjien on hyvä olla tietoisia joidenkin osioiden keskeneräisyydestä ja mahdollisista toimintahäiriöistä ja antaa mahdollisista ongelmista palautetta.

Hanke edistää Pyhtään strategian mukaisesti uusien digitaalisten palveluiden käytöönottoa.

Pyhtää taskussa -sovelluksen tuki ja kysymykset sovelluksesta: pyhtaataskussa@pyhtaa.fi

Miten sovelluksen saa käyttöön?

Pääset ottamaan sovelluksen käyttöön tällä sivulla alempana olevan lomakkeen kautta. Ilmoittautuneet saavat myöhemmin sähköpostitse linkin, josta he voivat ladata uuden Pyhtää taskussa -mobiilisovelluksen älypuhelimeensa. Sovelluksen käyttöönottoon ja käyttämiseen saa tarvittaessa apua sähköpostitse osoitteesta pyhtaataskussa@pyhtaa.fi.

Pyhtää kävelee Euroopan ympäri

Kummat voittavat, nuoret vai aikuiset?

Pyhtääläisten kävelyhaaste käynnistyi 3. heinäkuuta ja haaste kestää noin kuukauden ajan. Haasteessa kaksi joukkuetta ottaa mittaa toisistaan: nuoret ja aikuiset. Nuoret (alle 18-vuotiaat) haastavat aikuiset (yli 18-vuotiaat) mukaan kävelemään ja kisaamaan voitosta. Tavoitteena on kävellä yhteensä 13 210 km matka mobiilireittiä Pyhtää-Kilpisjärvi-Oslo-Lontoo-Madrid-Ateena-Kiova-Pietari-Pyhtää pitkin. Kaikkien joukkueessa kävelleiden henkilöiden matkat kirjautuvat uuteen Pyhtää taskussa -sovellukseen.

Tavoitteeseen pääsy palkitaan 1000 € summalla, jonka käyttökohteesta joukkue saa päättää itse. Jos molemmat joukkueet pääsevät tavoitteeseen, molemmat myös palkitaan. Summalla voidaan hankkia esimerkiksi yhteisiä välineitä hyvinvoinnin edistämiseen.

Pyhtään tämän kesän kesäsomettajat Jaakko ja Miila toimivat kampanjan kirittäjinä ja motivaattoreina. He ovat suunnitelleet käveltävän reitin ja haastavat kaikki pyhtääläiset mukaan matkalle, johon jokainen voi osallistua omien mahdollisuuksiensa mukaan ja kerryttää osaltaan kilometrejä yhteiseen pottiin.

Ota Pyhtää taskussa -sovellus käyttöön tästä:

Tutustu lisää Pyhtään menoon

Voita omakotitontti Pyhtäältä

Asukkaaksi Pyhtäälle? Osallistu vuoden 2020 tonttiarvontaan ja voita omakotitontti. Pyhtää sopii hyvin sinulle, jos kaipaat hyviä peruspalveluja, väljää asumisympäristöä ja luonnonläheisyyttä, mutta haluat löytää kaupunkitason palvelut lyhyen ajomatkan päästä.


Tutustu kampanjaan
Tonttiarvonta

Rakkaudella Pyhtäältä

Rakkaudella Pyhtäältä -sarjassa tutustutaan pyhtääläisiin intohimojensa parissa. Jollekin intohimo on puhdas ruoka, toinen saa voimaa puiden kaatamisesta. Luovuuden lähde voi yhdelle olla joki, toiselle taas meri tai maalaismaisema. Kaikkia heitä, Rakkaudella Pyhtäältä -sarjan henkilöitä, yhdistää elämä Pyhtäällä. Sarjan viisi jaksoa julkaistaan kuukauden välein. Ensimmäinen kesäkuussa.


Tutustu kampanjaan
Rakkaudella Pyhtäältä

Pyhtäällä

Pyhtään kunta ylpeänä esittää, Pyhtäällä-sarjan ensimmäinen jakso! Sarjassa kunnanjohtaja Jouni Eho kutsuu vieraikseen eri alojen vaikuttajia antamaan vinkkejä pienen kunnan johtamiseen. Ensimmäisessä jaksossa Jounia valmentaa Susijengin Henrik Dettmann.


Tutustu kampanjaan
Pyhtaalla

Exploring Pyhtää with David Jones

Tutkimusmatkailija David Jones vieraili Pyhtäällä. Mahtavien kalavesien, kulinarististen nautintojen ja uskomattoman luonnon lisäksi tutustui David pyhtääläisiin, jotka ovat Davidin mukaan melko omalaatuisia, mutta ystävällisiä ja avuliaita.


Tutustu kampanjaan
Exploring Pyhtää with David Jones

Etätyöläiset

Etätyöläiset -sarjassa kolme perhettä Pyhtäältä kertoo, millaista on elämä etätöissä Pyhtäällä, vain tunti Helsingistä itään.


Tutustu kampanjaan
Etätyöläiset - Pyhtää