• Suomi
  • Svenska
  • English
  • Русский

johtaja

Pyhtää on Suomen ensimmäinen startup-kunta, tunti Helsingistä itään. Me haluamme olla pienen menestyvän kunnan prototyyppi Suomessa. Haluamme kyseenalaistaa luutuneet toimintatavat suomalaisessa kuntasektorissa olemalla rohkeita, luovia ja ketteriä. Ja näin olemme jo tehneetkin. Olemme mm. Suomen ulkoistetuin kunta, joka näkyy niin omistajiemme eli kuntalaistemme tyytyväisyydessä palveluihin kuin myös terveenä kuntataloutena.

 

Nyt haemme sitoutunutta

{Startup} KUNNANJOHTAJAA

toteuttamaan näitä tavoitteitamme.

Omaat vahvan halun ja kyvyn kehittää asioita, erityisesti elinvoimaan liittyen. Olet markkinointihenkinen johtaja, jolle myös asioiden viestintä on luontevaa. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja sinulle on luontaista luoda verkostoja ympärillesi. Työssäsi Pyhtään {startup} kunnanjohtajana keskeisinä tehtävinä sinulla ovat sekä elinkeinostrategiamme toteuttamiseen liittyvät toimet että esimiestehtävät, joten edellytämme sinulta elinkeinoelämän hyvää tuntemusta kuin myös hyviä johtamistaitoja. Strateginen näkemys on hallinnassasi ja talousosaaminen hyppysissäsi.

Sinulla tulee olla tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Molempien kotimaisten kielten lisäksi kommunikoit englanniksi. Hyvä käytännön perehtyneisyys kunnallishallintoon katsotaan eduksesi.

Tarjoamme näköalapaikan ja kipparin roolin suomalaisen pienen kunnan menestystarinan luomisessa, hyvän poliittisen päätöksentekokulttuurin sekä kilpailukykyiset edut tulospalkkiojärjestelmineen.

Lisätietoja tehtävästä antavat kunnanhallituksen puheenjohtaja Jyrki Metsola, puh. 0400 427 796 tai kunnanvaltuuston puheenjohtaja Osmo Kallio, puh. 040 065 9742.

Haku tehtävään päättyy 30.6.2018 klo 23:59. Haku tapahtuu sähköisesti täältä.  Samasta osoitteesta löydät lisätietoja tehtävästä. Kerro hakemuksessasi vapaasti, miten juuri sinä olisit sopivin Pyhtään {startup} kunnanjohtajaksi ja miten sinä vastaat esittämiimme vaatimuksiin. Liitä myös mukaan CV:si sekä palkkatoiveesi.

Kunnanjohtajan kanssa solmitaan kunnanjohtajasopimus, jossa kuvataan työnjako kunnanjohtajan ja poliittisen johdon välille, työn edellytykset, palvelussuhteen ehdot, työn arviointi ja mahdollisten ongelmatilanteiden ratkaiseminen.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Käytössä on tulospalkkio, joka on sidottu vuosittaisten tulostavoitteiden saavuttamiseen.

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä opinto- ja työtodistukset sekä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Toivomme, että valittu henkilö aloittaa viransijaisena 1.11.2018. Virka täytetään vakinaisesti 1.2.2019 alkaen.

 

Pyhtään kunnan hallintosäännön kunnanjohtajaa koskevat osiot.

 

TÄYTÄ HAKEMUS  TÄÄLTÄ