• Suomi
  • Svenska
  • English
  • Русский

Tangon taitaa

Muutamia vuosia sitten järjestettiin Pyhtäällä kahtena vuotena argentiinalaisen tangon tapahtuma. Stockforsin ainutlaatuisessa kaarihallissa pidetty tapahtuma oli osallistujille monipuolinen elämys. Esiintyjät olivat todella taitavia ja avasivat tulkinnoillaan argentiinalaisen tangon sielukkuutta yleisölle. Kuten usein vapaaehtoisuuteen perustuvissa tapahtumissa, vetäjille koitui kohtuuttoman iso taakka, minkä vuoksi pidetylle tapahtumalle ei tullut jatkoa. Pyhtääläisen tangon siemen oli kuitenkin kylvetty.

Viikonlopulla saimme Pyhtäälle iloisen tango-uutisen, kun siltakyläläinen Kia Heiskanen selviytyi tangokuningatar-finaaliin. Finaalin nuorin tangokuningatar-kokelasta voi sanoa luonnonlahjakkuudeksi, koska hän ei ole koskaan eläessään käynyt laulutunneilla tai saanut minkäänlaista laulullista opetusta. Kenties vuosien mittainen urheilu-ura on kasvattanut sisukkaan mutta herkän tangon taitajan.  Melkoinen saavutus päästä finaaliin.

Kannustetaan me pyhtääläiset Kiaa finaalissa. Kenties saamme maailman ensimmäisen ”juoksevan tangokuninkaallisen” Pyhtäälle! Joka tapauksessa pyhtääläinen tango on saanut jatkuvuutta.
 

Tällä viikolla ohjelmassa:

Maanantai: Aamulla kunnan johtoryhmä. Puolilta päivin yritystapaaminen. Iltapäivällä tapaaminen kunnanhallituksen puheenjohtajan kanssa. Illalla kunnanhallitus.

Tiistai: Aamulla tapaaminen Cursorin toimitusjohtajan kanssa. Puolilta päivin Carean kuntakokous. Iltapäivällä Cursorin hallitus.

Keskiviikko: Aamupäivällä asioiden valmistelua. Iltapäivällä Keihässalmen kaavoituksen suunnittelukokous.

Torstai: Etätyöpäivä - asioiden valmistelua ja juoksevien asioiden hoitamista.

Perjantai: Aamulla tutustuminen uuteen nuorisotilaan. Muuten konttoripäivä.

 

Hyvää viikkoa kaikille!

Olli

Lisää uusi kommentti