• Suomi
  • Svenska
  • English
  • Русский

TALVIPARATIISI PYHTÄÄ

Otsikko on ehkä yliampuva, mutta sen kaltaiset ajatukset olivat päällä kun pääsiäispyhinä hiihdin merenjäällä Äyspäänselällä. Keli oli luistava, lumi kantavaa ja aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta.

Olen usein ollut Lapissa pääsiäisen aikoihin. Totesin Hevossaaren ympäri hiihtäessäni, että Pyhtään maisemat vetävät mainiosti vertoja Lapin maastolle. Fiilis oli yhtä hyvä. Sitä ei vain aina huomaa, että näin lähellä voi olla oma paratiisi.

Paitsi kevättalvisella merenjäällä Pyhtäällä voi toki harrastaa ulkoilua ja liikuntaa muuallakin. Huutjärven iltalatua tuli tahkotuksi talven pimeinä iltoina. Lenkkimaastoja löytyy jokaiseen makuun melkein urbaaneista kaduista rauhallisiin sivupolkuihin. Sisäliikuntaa on tarjolla monissa halleissa joko ohjattuna tai itsenäisesti.

Puitteista ei liikunta ainakaan ole kiinni. Nauttikaa niistä, pyhtääläiset!

 

Tällä viikolla ohjelmassa:

Maanantai:  Toinen pääsiäispäivä

Tiistai: Aamupäivä ActAge-hankkeen ensimmäisen vaiheen raportointi (ActAge’ssa haetaan uusia toimintamalleja kotihoidon käyttöön). Iltapäivällä paikallisneuvottelut sekä kunnanvaltuuston puheenjohtajan tapaaminen.

Keskiviikko: Aamulla palvelutoimittajan tapaaminen. Iltapäivällä Hyvinvoiva nuori –työryhmän kokous. Lisäksi valmistelua kunnanhallituksen palvelustrategiaseminaariin.

Torstai: Aamupäivällä valmistelua iltapäivän seminaariin. Iltapäivällä ja illalla kunnanhallituksen palvelustrategiaseminaari.

Perjantai: Toimistopäivä.

 

Hyvää kevättalvista viikkoa kaikille!

Olli