• Suomi
  • Svenska
  • English
  • Русский

SIKASIISTI PYHTÄÄ

Pyhtää haluaa olla hyvän elämän kunta. Hyvään elämään liittyy viihtyisä ja turvallinen elinympäristö. Rikotut lasipullot rannalla, poltetut taukomajat, roskaiset pihat, metsäkaatopaikat ja rönttyiset rakennukset eivät lisää elinympäristön viihtyisyyttä ja turvallisuutta.

Viime kevään valtuustoseminaarissa päätettiin ryhtyä siistimään ympäristöämme. Päätettiin antaa toiminnalle nimi ”Sikasiisti Pyhtää”. Viime lauantaina oli Sikasiisti Pyhtään avaustapahtuma, jonka tavoitteena oli herätellä meitä pyhtääläisiä pitämään huoli omasta ja yhteisestä lähiympäristöstä. Ajatus on se, että kyseessä ei ole vain yksittäinen siivouspäivä vaan pysyvä toiminta, jossa joka päivä kiinnitämme huomiota ympäristömme siisteyteen. Myös puutumme huomaamiimme epäkohtiin siisteydessä; tarvittaessa korjaamme roskan pois tienpientareelta.

Pienellä vaivalla voimme tehdä suuren ilon kaikille pyhtääläisille ja täällä käyville. On mukava kävellä kylänraitilla ja todeta, että onpas sikasiisti tämä Pyhtää.

 

Tällä viikolla ohjelmassa:

Maanantai:  Aamulla kunnan johtoryhmän pidennetty viikkokokous. Iltapäivällä palvelustrategia-työpaja.

Tiistai: Aamulla Seutuvaliokunnan kokous, jonka perään seutuvaltuusto. Iltapäivällä Pro Pyhtää ry hallitus.

Keskiviikko: Helsingissä, jossa mm. energiaratkaisuihin liittyvä tapaaminen.

Torstai: Helatorstai.

Perjantai: Toimistopäivä. Keihässalmen kalasataman kehittämiseen liittyviä tapaamisia.

 

Hyvää viikkoa kaikille!

Olli

Kommentit

Valitettavasti talkoisiin en päässyt, olin ihailemassa silmiinpistävän siistiä Pietarin kaupunkia.Siellä kaikki julkiset, näkyvät paikat näyttivät todella hyvältä. Ja paljon oli roskiksia joihin pystyi roskia laittamaan. Meiltä ne yleiset roskikset valitettavasti puuttuvat. Miten me voisimme yhdessä kehittää järjestelmän, että kylän raititilta löytyisi roskiksia joihin voisi roskia laittaa? Vaikka sitten niitä mitä lenkillä ollessa tulee korjattua pois tienposkesta?