• Suomi
  • Svenska
  • English
  • Русский

RAW BY NATURE

Lomaviikon jälkeen on hyvä palata työn ääreen. Tällä viikolla on pitkästä aikaa mahdollisuus asioiden valmisteluun ja yhteydenpitoon kun kalenteri ei ole täynnä kokouksia.

Heti maanantaina julkistetaan seutumme yhteinen elinkeinomarkkinoinnin konsepti. Sen näkyvin viesti on ”Raw by Nature” -slogan. Konseptin avulla lähdetään markkinoimaan seutuamme erityisesti kansainvälisille yrityksille, investoreille ja osaajille. Tavoitteena on ollut hakea erottautuva viesti, joka kuvaa hyvin seutumme olemusta. Mielestäni ”Raw by Nature” on onnistunut ilmaisu tiivistämään sen tietyn karheuden, mikä seudullemme on ominaista. Suomenkielisenä versiona käytetään ilmaisua ”Luonnostaan vahva”. Täällä ei piperrellä.

Pyhtää on siis mukana seudun yhteismarkkinoinnissa. Uskomme, että yhteinen viesti kuuluu ja näkyy paremmin ja kauemmas. Tarkoitus myös on, että kuntamarkkinoinnissa hyödynnetään seudun markkinointi-ilmettä. Näin vahvistetaan kunkin kunnan kuulumista isompaan kokonaisuuteen säilyttäen samalla oma identiteetti.

Haastan pyhtääläiset yritykset mukaan hyödyntämään yhteistä viestiä. Se voi yksinkertaisimmillaan tapahtua ottamalla ”Raw by Nature” -logo omiin painotuotteisiin ja nettisivuille. Ei maksa mitään.

Lisätietoja Raw by Nature-konseptista löytyy Cursorin nettisivuilta.


Tällä viikolla ohjelmassa:

Maanantai: Aamulla kunnan johtoryhmä. Aamupäivällä seudun elinkeinomarkkinoinnin brändin ”Raw by Nature” julkistustilaisuus, minkä jälkeen kasvuyrittäjätilaisuus. Illalla kunnanhallitus.

Tiistai:  Valmistelua.

Keskiviikko: Suuri Kuntapäivä Helsingissä; puheenvuoro.

Torstai: Asioiden valmistelua.

Perjantai: Asioiden valmistelua.


Hyvää marraskuun ensimmäistä viikkoa kaikille!

Olli

Kommentit

Raw by Nature on vahva markkinointi teema tälle alueelle ja hyvin erottuva. Toivotaan todella että alueen yritykset, jotka näkyvät vahvasti muualla Suomessa ja kansainvälisesti, ottaisivat tämän teeman omakseen ja osaksi omaa näkymistään. Vain olemalla itse ylpeitä omasta alueestamme ja näyttämällä se maailmalla voimme varmistaa tämän seutukunnan tulevaisuuden. Hyvän luo haluaa muutkin tulla!