• Suomi
  • Svenska
  • English
  • Русский

Pyhtää otsikoissa

Pyhtään kunnanvaltuusto hyväksyi uuden kuntastrategian kesäkuussa. Vanhaan verrattuna valtuusto linjasi kuntamme selkeästi aktiivisempaan suuntaan. Uuden vision mukaan Pyhtää on rohkea ja uudistumiskykyinen kunta. Kunnan toiminta pohjautuu neljään arvoon, jotka ovat läheisyys, rohkeus, luovuus ja yrittäjyys.

Uutta strategiaa toteutettiin jo kesällä markkinointikampanjamme muodossa (tästä kirjoitin edellisessä viikkopäiväkirjassani). Näyttää toimivan. Kesän aikana valtakunnan ja pääkaupunkiseudun media uutisoi rohkeasta pienestä kunnasta, joka uudella tavalla houkuttelee asukkaita pääkaupunkiseudulta. Kampanjasivullamme on vierailtu ahkerasti ja mainioita minielokuvia pyhtääläisperheistä on katsottu paljon. ”Kesäpäivä Pyhtäällä” -tutustumismatkaan tuli niin paljon ilmoittautuneita, että vain joka kymmenes perhe pääsee mukaan. Uskon, että voimme tarjota heille mukavan elämyksen ja toivon, että jotkut innostuvat Pyhtäästä uutena kotipaikkana.

Meillä on moni asia todella hyvin mallillaan. Ylpeänä kehtaa esitellä vaikkapa kouluja, terveyspalveluita ja kirjastoa. Tietenkin meillä on kehitettävää ja kaikki eivät ole koskaan tyytyväisiä palveluihin. Yleisesti ottaen meillä on toimiva kunta.

Haastan kaikki pyhtääläiset kertomaan muille kunnastamme ja sen laadukkaista palveluista sekä vinkkaamaan tarjolla olevista korkeatasoisista omakotitonteista!

 

Tällä viikolla ohjelmassa:

Maanantai: Aamulla kunnan johtoryhmä. Sen jälkeen palaveri henkilöstön kehittämiseen liittyen. Iltapäivällä tapaaminen Kaunissaaren koulun asioista.

Tiistai: Aamupäivällä konttoribisnestä. Iltapäivällä kehittämiskeskustelu valtuuston ja kunnanhallituksen puheenjohtajien kanssa.

Keskiviikko: Aamulla henkilöstötilaisuuden valmistelutyöryhmä. Iltapäivällä kehityskeskustelu.

Torstai: Tulevan viikonlopun esitysten valmistelua.

Perjantai: Saaristomarkkinat Lököressä; Tulkaa mukaan!

Lauantai: ”Kesäpäivä Pyhtäällä” -tutustumismatkalaisten kanssa Pyhtäällä ja Kotkassa.


Hyvää kesäviikkoa kaikille!

Olli