• Suomi
  • Svenska
  • English
  • Русский

Pyhtää kartalle

Alkuvuonna valtuuston hyväksymän Pyhtään elinkeinostrategian ensimmäinen tavoite on ”Pyhtää kartalle”. Tavoite on tärkeä siksi, että haluamme saada kuntaamme uusia asukkaita ja yrityksiä. Jos Pyhtäästä ei mitään tiedetä, ei kunnastamme voi olla silloin kiinnostunutkaan. Olisitko sinä kiinnostunut vierailemaan Prešovin kaupungissa? Minä en tunnistanut kaupunkia, joka kartan mukaan näyttää kiinnostavalta, Slovakian kolmanneksi suurimmalta kaupungilta. Ymmärtänet pointin.

Olemme Pyhtäällä tehneet kuntamme tunnetuksi tekemiseksi töitä nyt aktiivisemmin muutaman vuoden. Tällä viikolla käynnistämme vuoden 2018 kampanjan, joka erityisesti tukee elinkeinostrategiamme kahta tavoitetta: ”Pyhtää kartalle” ja ”Helpoin arki/paras kasvualusta”.

Kampanjamme syntytarina on mielenkiintoinen. Kysyimme keväällä kuntalaisilta, mitä asioita heidän mielestään kunnasta kannattaa näyttää muille. Tulosten perusteella yhteensä 24 koululaista 4-9-luokilta työstivät ideaa yhdessä ammattilaisten kanssa. Koululaiset päättivät, että kampanjan tyylilajina on luontodokumentti.

Kampanjassa toteutetaan luontodokumenttiohjelmien sarja, yhteensä kahdeksan jaksoa. Kaksi ensimmäistä jaksoa ovat tällä viikolla katsottavissa Pyhtään YouTube-kanavassa ja Facebookissa. Uusia jaksoja tulee viikon välein syyskuun loppuun saakka.

Kannustan kaikkia pyhtääläisiä Facebook-käyttäjiä jakamaan sarjan videoita eteenpäin. Viedään yhdessä Pyhtää kartalle!

 

Tällä viikolla ohjelmassa:

Maanantai: Aamulla kunnan johtoryhmä. Tämän jälkeen yrittäjätapaaminen. Iltapäivällä palaveri kunnanhallituksen puheenjohtajan kanssa. Illalla kunnanhallitus, jonka jälkeen kunnanjohtajan valintatyöryhmän kokous.

Tiistai: Aamulla Kymenlaakson sote-kuntayhtymän perustamisen ohjausryhmä Kouvolassa. Iltapäivällä Cursorin hallituksen työryhmä.

Keskiviikko: Aamulla seutuvaliokunta, jonka jälkeen Kymenlaakson pelastuslaitoksen valmiusryhmän kokous. Iltapäivällä uuden kunnanviraston suunnittelutyöryhmä.

Torstai: Asioiden valmistelua.

Perjantai: Aamupäivällä Saaristomarkkinoiden valmistelua. Puolilta päivin AULI-hankkeen ohjausryhmä.

Lauantai: Saaristomarkkinoilla, kunnan osastolla klo 11-13.

 

Hyvää Pyhtää-viikkoa kaikille, nähdään Saaristomarkkinoilla!

Olli

Lisää uusi kommentti