• Suomi
  • Svenska
  • English
  • Русский

NAISENERGIAA

Pyhtään Naisvoimistelijat vietti viime sunnuntaina 30-vuotisjuhliaan. Huutjärven koulun sali oli täynnä yleisöä ihastelemassa eri-ikäisten tyttöjen ja naisten koreografioita. Nuorimmat ’Leppäkertut’ valtasivat ykkössijan liikkis-pisteissä, kun taas varttuneimmilla oli rekvisiittana rollaattori. Esityksiä oli yhteensä kymmenen ja niistä kaikista paistoi liikunnan riemu ja yhdessä tekemisen ilo.

Moni juhlavieras kehui Pyhtään aktiivista yhdistystoimintaa. ’Naikkarit’ ovat erinomainen esimerkki siitä vapaaehtoistyöstä, jonka ansioista kuntamme lapset ja nuoret saavat elämälleen hyvän alun. Toiminta paitsi kannustaa liikuntaan myös antaa valmiuksia ryhmässä tekemiselle. Kuten juhlapuheen pitänyt koripalloilija Michael Pounds totesi, tärkeintä on se, että porukassa on hauskaa ja että kaikki ryhmässä ovat mukana tekemisessä.

Yhdessä tekeminen kantaa läpi elämän; Naisvoimistelijoiden kokeneempien jäsenten muodostama Uskollisuuden kilta kokoaa yhteen voimistelijoita jopa vuosikymmenten ajalta. Mikä voisi olla tätä arvokkaampaa?

 


Tällä viikolla ohjelmassa:

Maanantai: Aamulla kunnan johtoryhmä. Iltapäivällä viestintätiimi, jonka jälkeen elinkeinotoimikunta. Illalla Pyhtään Kirjaston 10v-juhlaviikon avajaiset klo 18 alkaen.


Tiistai:  Aamulla seutuvaliokunta. Puolilta päivin Kymenlaakson Kauppakamarin kevätkokous.


Keskiviikko:  Aamulla elinkeinostrategiatyöryhmä. Iltapäivällä henkilöstötilaisuuden valmisteluryhmä.


Torstai:  Puolilta päivin yritystapaaminen. Iltapäivällä kaavoitusprojektien tilannekatsaus.


Perjantai: Toimistopäivä.

Hyvää viikkoa kaikille!

Olli

Kommentit

Kunnanjohtajan kysymykseen, mikä voisi olla kiltalaisten työtä arvokkaampaa, vastaisin: TOIMINNAN JATKUVUUDEN VARMISTAMINEN. Se, että iloinen seuratyö houkuttelee mukaan jatkuvasti uusia perheitä, joista tulee seuraamme liikkujia, kasvaa uusia toimijoita eri tapahtumiin, johtokuntaan ja mahdollisesti jopa uusia kiltalaisia, mutta ennen kaikkea: UUSIA OHJAAJIA. Olin niin ylpeä jokaisesta juhlan ohjaajarivissä kanssani seisoneesta naisesta. Riviin vaan jatkoksi jokainen, jota seuramme toiminta kiinnostaa! P.S. Kirjoitukseni ei tarkoita ettenkö suuresti arvosta seuramme Killan työtä. En tiedä miten olisin osannut ilman Killan naisia hoitaa erilaisia ..hmmm... vaivojani.... ;)
Jatkaisin Sarin vastausta kunnanjohtajan kysymykseen ja vastaisin näin ei-seuralaisena: arvokkainta on seuran herättämä liikuntakipinä aina taaperoista alkaen. Kokemusta omassa perheessä, jossa Naikkareiden jumppa aloitettu 3-vuotiaana ja vielä pienempänä vanhempi-lapsi-ryhmässä. Kiltalaisten toiminta ei itselleni oikein kuvaelmasta auennut. Mutta kahvipöydässä kuulin, että kilta tekee tärkeää varainhankintaa seuralle, eikä toiminta ole vain Stinan kengästä juomista yms. Onnittelut vielä Pyhtään Naisvoimistelijoille, joka tekee hienoa työtä kunnassa, kuten myös muut kunnan liikuntaseurat!
Olin kirjoittanut viestini epäselvästi. Tarkoitukseni ei ollut viestiä, että killan toiminta on parasta, vaan sitä, että parhaimmillaan jo lapsesta alkanut liikuntaharrastus voi kantaa läpi koko elämän. Olli