• Suomi
  • Svenska
  • English
  • Русский

Kynnet teräviksi

Ensi vuonna Kotkaan on rantautumassa kolme risteilylaivaa tuoden suuren joukon kaikesta kiinnostuneita matkailijoita piipahtamaan seudullamme. Tämä on loistava avaus matkailumarkkinoinnissamme. Nyt on Pyhtään ja seutumme matkailu- ja elämyspalveluyrityksillä ja kaupalla tilaisuus näyttää, mihin pystymme.

Ovatkohan meillä kynnet terävinä?

Kansainväliset matkailijat, etenkin risteilymatkustajat ovat vaativia. Ei riitä, että asiat tehdään sinne päin, vaan palvelujen pitää olla just kohdallaan ja laadun kunnossa. Erityisesti yksityiskohdat pitää olla hallinnassa. Ei turhaan sanota, että piru asuu yksityiskohdissa. Ovatko opasteet ajantasaiset ja siistit? Onko myymälä tai ravintolan siisti? Muistetaanko asiakasta heti tervehtiä ystävällisesti? Ovatko varusteet puhtaita ja kunnossa? Ovatko aukioloajat asiakkaan tarpeista vai yrittäjän haluista lähteviä?

Näitä pikku yksityiskohtia on paljon, ja kaikkien on oltava kunnossa. Vielä on ensi kesään aikaa hioa kynnet teräviksi. On onnistuttava ensimmäisellä kerralla!

 

Tällä viikolla ohjelmassa:

Maanantai: Aamulla kunnan johtoryhmä. Iltapäivällä Attendon kuukausipalaveri, jonka jälkeen budjettivalmistelua.

Tiistai: Aamupäivällä ympäristökeskuksen tapaaminen. Iltapäivän olen varannut valtuustoseminaarin valmisteluun. Illalla kaavoitustoimikunta.

Keskiviikko: Aamupäivällä valtuustoseminaarin valmistelua. Iltapäivällä Kymenlaakson kuntajohtajien kokous, jonka jälkeen maakuntauudistusprojektin ohjausryhmän kokous.

Torstai: Aamulla Kymijoen työterveyden osakassopimusneuvottelu. Iltapäivällä valtuustoseminaari vuoden 2017 toiminta- ja taloussuunnitelmasta.

Perjantai: Iltapäivällä kokous pakolaisasioihin liittyen.

 

Hyvää viikkoa kaikille!

Olli

Lisää uusi kommentti