• Suomi
  • Svenska
  • English
  • Русский

Koirien hyvinvointia jo 40 vuotta

Viime viikolla pyhtääläinen koiranruokiin erikoistunut yritys Kennel-Rehu Oy vietti 40-vuotisjuhliaan. Mille tahansa yritykselle 40 vuotta on jo arvostettava ikä. Kennel-Rehun tapauksessa vaikuttavaa on heidän liiketoimintamallinsa, joka on kantanut pyhtääläisyritystä vuosikymmenet.

Yleensä yrityksen menestys perustuu siihen, että se tekee asiat toisin kuin kilpailijansa - asiakkaan silmissä joko laadukkaammin tai edullisemmin. Kennel-Rehun tapauksessa idea on omilla kuorma-autoilla jaella tuotteet ympäri Suomea aikataulun mukaan. Siis toimitus hallitusti lähes asiakkaan kotiovelle. Myös tuotteet poikkeavat valtavirran koiranmuonista, sillä keskeisinä tuotteina on lajityypillinen raaka liha. Peruskonsepti on siis ollut omaperäinen ja kantava.

Kuten koko kaupan kentässä myös lemmikkieläinravinnossa verkkokauppa on lyönyt itsensä läpi. Kilpailijoita on tullut lisää. Taas on Pyhtäältä löytynyt innovatiivisuutta vastata haasteisiin kun verkkokauppa ja oma perinteinen jakelu on yhdistetty asiakaskeskeisesti.

Kennel-Rehu on tehnyt pitkän matkan alun tuotteiden Kleinbus-jakelusta nykyisen jakeluautolaivastoon ja verkkokauppaan. Voimme kaikki ottaa yrityksestä oppia: pidä toimintaidea kirkkaana ja seuraa aikaasi.

 

Tällä viikolla ohjelmassa:

Maanantai: Aamulla kunnan johtoryhmä. Päivä toimistolla asioiden valmistelun merkeissä. Iltapäivällä tapaaminen kunnanhallituksen puheenjohtajan kanssa. Illalla kunnanhallitus.

Tiistai: Henkilöstöpäivä; aamupäivällä valmistelua, iltapäivällä koko kunnan henkilöstö koolla.

Keskiviikko: Aamulla yritystapaaminen. Iltapäivällä elinkeinotoimikunnan ja yrittäjien työpaja Pyhtään yrityspalveluiden kehittämiseksi.

Torstai: Cursorin hallituksen kehittämispäivä.

Perjantai: Aamupäivällä Kunta- ja uudistusministeri Anu Vehviläisen maakuntauudistustilaisuus Kotkassa. Iltapäivällä Pro Agrian ja Cursorin tapaaminen, jonka jälkeen Pyhtään kuntakampanjan tonttiarvonnan voittajan julkistaminen.

 

Hyvää viikkoa kaikille!

Olli

Lisää uusi kommentti