• Suomi
  • Svenska
  • English
  • Русский

KESÄÄ KOHTI

Ei ole kesät veljiä keskenään. Sympatiani ajatuksissani on mennyt heille, jotka ovat jo lomilla ja saaneet kokea suomalaisen kesän viileimmillään. Itse toivon monen muun heinäkuussa lomailevan tavoin, että helteet vielä hellisivät.

Pyhtään alkuvuotta on leimannut kolme isompaa asiaa: kuntaliitosselvitys, sote-ratkaisu ja elinkeinostrategia.

Kuntaliitosselvitys on vielä kesken, kun ohjausryhmä päätti odottaa valtion sote-uudistuksen selkeytymistä.

Pyhtään sote-uudistus sen sijaan eteni päätökseen, kun sosiaali- ja terveyslautakunta valitsi 17.6.2014 hyvän laatukilpailun jälkeen Attendon kuntamme sote-palvelujen tuottajaksi ensi vuoden alusta lukien. Pyhtääläiset tulevat saamaan entistä monipuolisempia palveluja kattavammin omasta kunnasta.

Kolmas iso asia, elinkeinostrategian uudistaminen, saatiin päätökseen kunnanvaltuuston kokouksessa 16.6.2014. Lähdemme tavoittelemaan 900 uuden työpaikan luomista Pyhtäälle seuraavan kuuden vuoden aikana.

Kesä on hengähtämisen aikaa. Me kukin lataamme akkumme eri tavoin. Joku nauttii touhuamisesta mökillä, toinen matkustelee, kolmas lukee kirjoja, neljäs vain on. Pyhtää tarjoaa kaikille mukavat puitteet loman viettoon. Katsokaa vaikka Pyhtään kesälehti 2014.

Nauttikaa kesästä, Pyhtäällä tai muualla!


Tällä viikolla ohjelmassa:

Maanantai: Aamulla kunnan johtoryhmä. Sen jälkeen henkilöstöpäivän suunnittelua. Puolilta päivin Versson projektin kokous.

Tiistai:  Aamupäivällä Kymenlaakson kuntajohtajien tapaaminen. Iltapäivällä Siltakylän kauppakeskittymään liittyvä kokous.

Keskiviikko: Aamupäivällä yritystapaaminen. Iltapäivällä asioiden valmistelua konttorilla.

Torstai: Kalajoella; kaupungin johdon tapaaminen sekä loma-asuntomessuorganisaation tapaaminen.

Perjantai: Pöydän putsaamista ennen kesälomaa.

 

Kunnanjohtajan viikkopäiväkirja jää nyt kesätauolle. Seuraava viikkopäiväkirja ilmestyy 4.8.2014.

Hyvää ja lämmintä kesää kaikille!

Olli