• Suomi
  • Svenska
  • English
  • Русский

JOULUA ODOTELLESSA

Joulun aika alkoi. Töissä tahti on tiivistynyt, aika ei vielä ole rauhoittua. Suomessa on totuttu saamaan asiat valmiiksi jouluksi tai juhannukseksi. Tämä ei ole huono juttu, sillä määräajat, ’dead linet’, saavat asiat tapahtumaan. Kunnissa eletään lisäksi valtuustokauden loppua ja kauden viimeiset päätökset tehdään nyt joulukuussa.

Pyhtäällä on myös yhteisöllisyyden huippusesonki päällä. Joulumarkkinakauden avasi Kotipaikka Pyhtää ry järjestämällä sunnuntaina viehättävän markkinatapahtuman Stockforsin tunnelmallisessa kaarihallissa. Tarjolla oli paljon itse tehtyjä artikkeleita ja tunnelma oli kylmästä säästä huolimatta lämmin.

Joulunajan tapahtumia, niin markkinoita kuin konsertteja on Pyhtäällä mukavasti tarjolla. Kannattaa katsoa kunnan kotisivun tapahtumakalenterista mieluisat.

Perjantai-iltana vietimme kunnan henkilöstöjuhlaa Purolan työväentalolla. Tunnelma salissa oli juhlavan rento ja pyhtääläinen Kymenlaakson Juhlapalvelut oli kattanut mainion joulupöydän. Juhlassa palkittiin pyöreitä vuosia kunnan palveluksessa olleet. Juhlan jälkeen pienemmällä seurueella jatkoimme Purolan palveluhenkisessä  Päkki Pubissa laulaen karaokea. Sanotaan, että juhlissa ammattilaulajaa on vaikea saada aloittamaan, ja amatööriä lopettamaan. Olen amatööri.

Mukavaa porukkaa meillä töissä ja luottamusmiehinä!

 

Tällä viikolla ohjelmassa

Maanantai: Aamulla kunnan johtoryhmän kokous. Puolilta päivin Siltakylä E18 asemakaavan viranomaisneuvottelu, minkä jälkeen yrittäjätapaaminen.

Tiistai: Aamulla metsätilojen myyntiin liittyvä suunnittelukokous, lounaalla yritystapaaminen ja iltapäivällä hallitustyöskentelykurssi.

Keskiviikko: Aamulla kehityskeskustelu. Puolilta päivin Cursoriin, jossa kaksi projektikokousta. Illalla Pyhtään Yrittäjien juhla, jossa pidän alustuksen.

Torstai: Itsenäisyyspäivä: aamulla kello 9 seppeleenlasku Haaviston hautausmaalla. Sieltä kirkkoon kello 10:ksi, edelleen seppeleenlaskut sankarihaudoille n. klo 11 ja Heinlahden muistomerkille n. 11:15. Itsenäisyyspäivän juhla Siltakylän seurakuntatalolla klo 13 (kahvit  12:15 alkaen).

Perjantai: Kotikonttorilla.

 

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!

Olli

Kommentit

Kiitos vaan kunnanjohtajalle mukanaolosta henkilöstöjuhlassa. Henkilökunta arvostaa esimiesten aitoa läsnäoloa. Hyvää itsenäisyyspäivää.
Myöskin pyhtääläiseen kerätty erilaisia tapahtumia ja päivittelen tätä aina kun joku uusi tapahtuma tulee vastaan: http://pyhtaalainen.blogspot.fi/2012/11/joulutapahtumia-pyhtaalla-2012.html