• Suomi
  • Svenska
  • English
  • Русский

Haetaan lisää asukkaita

Pyhtää ja koko seutumme kaipaa lisää asukkaita. Tämä siksi, että pystymme kustantamaan kaikki ne palvelut, joita kunnan tulee asukkailleen tarjota. Verotulojemme kasvu on hiipunut, joten uusien veronmaksajien eurot ovat tarpeen elinvoimaisuutemme turvaamiseksi.

Pyhtäälle on juuri valmistumassa Sammalkallion kakkos-vaihe. Tämän jälkeen tonttitarjontamme on erinomainen. Meillä on laadukkaita ja väljiä tontteja tarjolla vaativillekin rakentajille. Meidän pitää vaan kertoa asumismahdollisuuksista Pyhtäällä.

Me aioimme kertoa. Heinäkuun 10. päivä käynnistämme markkinointikampanjan samanaikaisesti Vantaan asuntomessujen avajaisten kanssa. Kohdistamme viestimme erityisesti pääkaupunkiseudulle. Sähköisten kanavien kautta herätämme ajatuksen työnteon mahdollisuuksista Pyhtäältä käsin (”Muuta etätöihin Pyhtäälle”). Kerromme, miten maalla asumisen unelman voi yhdistää aktiiviseen työelämään. Kerromme perheen harrastemahdollisuuksista Pyhtäällä. Tuomme esille Pyhtään kauniin luonnon ja korkeatasoiset palvelut.

Tarinamme keskiössä on neljä pyhtääläisperhettä, joista on tehty muutaman minuutin minielokuvat. Perheet kertovat tarinassaan elämästään Pyhtäällä. Tarinoihin voi 10.7. alkaen käydä tutustumassa osoitteessa www.pyhtää.fi/etätyö

Sähköisten viestien lisäksi tuomme konkreettisesti bussilastillisen pääkaupunkiseudun ihmisiä tutustumaan Pyhtääseen saaristomarkkinalauantaina. Onnekkaat osallistujat on valittu ”Voita kesäpäivä Pyhtäällä”-kilpailun kautta, joka lanseerataan asuntomessujen alussa. Toivottakaamme vierailijat tervetulleiksi mahdolliseen uuteen kotikuntaansa.

 

Käyttäkää hyväksenne Pyhtään upeat mahdollisuudet kesäpaikkana. Nauttikaa kesästä!

 

Tällä viikolla ohjelmassa:

Maanantai: Aamulla kunnan johtoryhmä. Aamupäivällä yrittäjätapaaminen. Iltapäivällä tapaaminen Cursorin johdon kanssa.

Tiistai: Aamupäivällä kaavoituskumppanin tapaaminen. Iltapäivällä asioiden valmistelua.

Keskiviikko: Johtoryhmän kanssa tutustuminen Liikkeen voima-projektiin sekä pyhtääläisiin matkailukohteisiin.

Torstai: Aamulla 3D Navetan projektipäällikön haastattelu. Iltapäivällä ICT-asioita sekä kuntamarkkinointikampanjan ohjausryhmä.

Perjantai: Kunnanhallitus tutustumassa Pyhtään saarikohteisiin ja iltapäivällä kunnanhallituksen kokous.

 

Viikkopäiväkirja jää nyt kesätauolle ja se ilmestyy seuraavana kerran 3.8.2015.

Aurinkoista kesää kaikille!

Olli