• Suomi
  • Svenska
  • English
  • Русский

Entistä Ehompi

Kirjoitan tätä viikkopäiväkirjaa tiistaina. Maanantai-iltana Pyhtään kunnanvaltuusto valitsi seuraajakseni kunnanjohtajaksi Jouni Ehon. Jouni on tehnyt hyvää työtä seutumme kehitysyhtiö Cursor Oy:n palvelujohtajana. Erityisesti hän on kunnostautunut alueemme kehittämisessä, vetäen mm. seudun elinkeinostrategiatyötä. Strategia on keskeinen suunnannäyttäjä Kotkan-Haminan seudun elinvoiman kehittämiselle.

Pyhtää saa Jounissa näkemyksellisen kunnanjohtajan, joka ei pelkää viestiä ja keskustella näkemyksistään. Hänen vahva kansainvälinen taustansa antaa perspektiiviä Pyhtään kehittämiselle.

Cursor viettää parhaillaan 30-vuotissyntymäpäiviään. Monien vaiheiden kautta Cursor on saavuttanut Suomen tunnustetuimman aluekehitysyhtiön aseman. Yhtiölle on tärkeä tukea Pyhtään ja muiden seutumme kuntien yrityksiä kasvussa ja uusien työpaikkojen synnyttämisessä. Cursorin palveluja käyttäneet yritykset ovat antaneet hyvät arviot saamastaan palvelusta.

Toinen tärkeä tehtävä Cursorille on uusien investointien houkuttelu seudullemme. Seutumme onkin onnistunut saamaan satojen miljoonien investoinnit viime vuosien aikana. Pyhtäällä Cursor työstää parhaillaan Versson luontomatkailukeskuksen sekä Ahvenkosken datakeskuksen investointihankkeita.

Pyhtäälle matkailutoimiala on tärkeä. Kolmas Cursorin painopiste on matkailijoiden saaminen seutumme asiakkaiksi. Olemme pärjänneet hyvin ja seudun matkailuyrittäjiltä saaman palautteen mukaan kehitys näkyy heidän liiketoiminnassaan. Moni on palkannut uutta henkilöstöä matkailijoita palvelemaan.

Jouni Ehon tausta Cursorissa antaa uuteen tehtävään Pyhtään kunnanjohtajana lentävän lähdön. Hyvä työ, jota hän Cursorissa on tehnyt, on jatkossa suoremmin pyhtääläisten käytössä.

 

Tällä viikolla ohjelmassa:

Maanantai: Aamulla kunnan johtoryhmä. Iltapäivällä tapaaminen Cursorin johdon kanssa. Illalla kunnanvaltuusto.

Tiistai: Asioiden valmistelua.

Keskiviikko: Aamupäivällä mediahaastattelu. Iltapäivällä Kuntamarkkinoilla.

Torstai: Cursorin hallituksen startegiapäivä.

Perjantai: Asioiden valmistelua.

 

Hyvää viikkoa kaikille!

Olli

Lisää uusi kommentti