Liikunta, ulkoilu ja vapaa-aika

Liikunta, ulkoilu ja vapaa-aika

Pyhtäällä toimii monta aktiivista urheiluseuraa ja lukuisia kilpa- ja harrasteurheiluryhmiä.

Pyhtään luonto mahdollistaa omaehtoisen liikkumisen, vaikkapa marjastuksen tai sienestyksen puitteissa. Tältä sivustolta löydät Pyhtään liikuntapaikat ja ulkoilualueet.

Pyhtään liikuntatoimi vastaa liikuntalain toteuttamisesta kunnassa. Tämä tapahtuu edistämällä liikuntaa ja sen harrastusmahdollisuuksia, koordinoimalla liikuntaresursseja ja tuottamalla liikuntapalveluita omana toimintana tai yhdessä urheiluseurojen kanssa sekä avustamalla urheiluseuroja. Lisäksi Pyhtään liikuntatoimi on aktiivinen hanketoimija.

Huutjärven kentän käyttövuorot ajalle 1.6.2017 - 30.9.2017

Huutjärven kentän käyttövuorot ovat haettavissa perjantaihin 21.4.2017 mennessä. Kentän käyttövuoroja haetaan vapaamuotoisella hakemuksella tai salivuorojen hakulomakkeella, joka toimitetaan sähköpostilla osoitteeseen olavi.pohjatalo(a)gmail.com .

Huutjärven koulukeskuksen salivuorot kaudelle 2017 - 2018

Huutjärven koulukeskuksen salivuorot kaudelle 2017 -2018 ovat haettavissa perjantaihin 5.5.2017 klo 15.45 mennessä. Salivuoroja haetaan sähköisellä hakulomakkeella tai palautettavalla lomakkeella. Palautettava lomake toimitetaan osoitteella Pyhtään kunta / liikuntatoimi, Siltakyläntie 175, 49220 Siltakylä tai allekirjoitettuna sähköpostin liitteenä osoitteeseen tomi.pilhjerta(a)pyhtaa.fi .

Lisätietoja: vs. nuoriso- ja liikuntasihteeri Sami Niskanen, p. 044 767 6676 tai Huutjärven koulun iltaisäntä Tomi Pilhjerta, p. 044 767 6617.

Pyhtään kirjastolta voi lainata liikuntavälineitä kirjastokortilla

Pyhtään kirjastolla on liikuntavälinelainaus osana Liikkeen voima -hanketta. Liikuntavälineiden lainaus onnistuu kirjastokortilla ja laina-aika on 2 viikkoa. Lainattavissa olevat liikuntavälineet. Liikuntavälinevalikoima tulee vielä täydentymään, mutta jo nyt löytyy paljon lainattavaa.

Liikuntavälineiden käyttöön saa apua liikuntaneuvoja Tiia Vanhalalta. Liikuntaneuvojojalle voi varata henkilökohtaisen ajan lähettämällä sähköpostia tiia.vanhala(a)pyhtaa.fi tai soittamalla numeroon 044 767 6641.

 

 

 

 

 

 

Linkit