Liikunta, ulkoilu ja vapaa-aika

 

Liikunta, ulkoilu ja vapaa-aika

Pyhtäällä toimii monta aktiivista urheiluseuraa ja lukuisia kilpa- ja harrasteurheiluryhmiä.

Pyhtään luonto mahdollistaa omaehtoisen liikkumisen, vaikkapa marjastuksen tai sienestyksen puitteissa. Tältä sivustolta löydät Pyhtään liikuntapaikat ja ulkoilualueet.

Pyhtään liikuntatoimi vastaa liikuntalain toteuttamisesta kunnassa. Tämä tapahtuu edistämällä liikuntaa ja sen harrastusmahdollisuuksia, koordinoimalla liikuntaresursseja ja tuottamalla liikuntapalveluita omana toimintana tai yhdessä urheiluseurojen kanssa sekä avustamalla urheiluseuroja. Lisäksi Pyhtään liikuntatoimi on aktiivinen hanketoimija.

PYHTÄÄN NUORISO- JA LIIKUNTATOIMEN AVUSTUKSET

Hyvinvointilautakunta julistaa haettavaksi:

  • Urheiluseurojen, vapaiden liikuntaryhmien, nuorisoyhdistysten ja nuorten toimintaryhmien toiminta-avustukset 29.3.2019 klo 15.45 mennessä.
  • Urheiluseurojen, nuorisoyhdistysten ja nuorten vapaiden toimintaryhmien kohdeavustukset sekä urheiluapurahat ovat haettavissa läpi vuoden, kuitenkin viimeistään 1.11.2019 klo 15.45 mennessä. Hyvinvointilautakunta on valtuuttanut vapaa-aikapalveluiden päällikön myöntämään enintään 200 € suuruisia kohdeavustuksia viranhaltijapäätöksellä.

Sähköiset hakulomakkeet

 

Pyhtään kirjastolta voi lainata liikuntavälineitä kirjastokortilla

Pyhtään kirjastolla on liikuntavälinelainaus osana Liikkeen voima -hanketta. Liikuntavälineiden lainaus onnistuu kirjastokortilla ja laina-aika on 2 viikkoa. Lainattavissa olevat liikuntavälineet. Liikuntavälinevalikoima tulee vielä täydentymään, mutta jo nyt löytyy paljon lainattavaa.

Liikuntavälineiden käyttöön saa apua liikuntaneuvojalta Siiri Kinnuselta. Liikuntaneuvojalle voi varata henkilökohtaisen ajan lähettämällä sähköpostia siiri.kinnunen(a)pyhtaa.fi tai soittamalla numeroon 044 767 6641.

 

RYHMÄLIIKUNTAA NUORILLE

Pyhtään kunnan liikuntatoimi sekä pyhtääläiset urheiluseurat ovat yhteistyössä aloittaneet kokeilun, jossa seurojen ja kunnan  järjestämään aikuisille suunnattuun ryhmäliikuntaan voivat osallistua kaikki pyhtääläiset 14-21-vuotiaat nuoret maksutta. Tavoitteena on lisätä ryhmäliikuntamahdollisuuksien tarjontaa nuorille sekä edistää nuorten elämänhallintaa ja terveellistä ja liikunnallista elämäntapaa.

Toimi näin! Ota selvää sinua kiinnostavasta ryhmästä, sovi ryhmän ohjaajan kanssa maksujen laskuttamisesta kunnalta ja mene mukaan toimintaan! Nyt pääset kokeilemaan erilaisia ryhmäliikunnan muotoja täysin maksutta ja helposti.

Lisätietoja saat kunnan vapaa-aikapalveluiden päälliköltä Nanalta, nana.toivanen(a)pyhtaa.fi, p. 040 710 4681

 

ILMAISTA LIIKUNTANEUVONTAA PYHTÄÄLÄISILLE

Kaipaatko ohjeita liikunnan aloittamiseksi, motivointia, tietoa omasta terveydestäsi tai apua oman liikuntalajin löytämiseksi? Tahdotko henkilökohtaista liikuntaneuvontaa tai liikuntasuunnitelman? Tervetuloa maksuttomaan liikuntaneuvontaan! 

Voit varata ajan ilmaiseen liikuntaneuvontaan puhelimitse, sähköpostilla tai jättämällä yhteystietosi yhteydenottoa varten, tai kysy lisätietoja liikuntaneuvojalta Siiri Kinnuselta, siiri.kinnunen(a)pyhtaa.fi, p. 044 767 6641

 

 

Linkit

 

Karhulan urheilijoiden liikunta- ja yleisurheilukoulut