Liikunta, ulkoilu ja vapaa-aika

 

Liikunta, ulkoilu ja vapaa-aika

Pyhtäällä toimii monta aktiivista urheiluseuraa ja lukuisia kilpa- ja harrasteurheiluryhmiä.

Pyhtään luonto mahdollistaa omaehtoisen liikkumisen, vaikkapa marjastuksen tai sienestyksen puitteissa. Tältä sivustolta löydät Pyhtään liikuntapaikat ja ulkoilualueet.

Pyhtään liikuntatoimi vastaa liikuntalain toteuttamisesta kunnassa. Tämä tapahtuu edistämällä liikuntaa ja sen harrastusmahdollisuuksia, koordinoimalla liikuntaresursseja ja tuottamalla liikuntapalveluita omana toimintana tai yhdessä urheiluseurojen kanssa sekä avustamalla urheiluseuroja. Lisäksi Pyhtään liikuntatoimi on aktiivinen hanketoimija.

PYHTÄÄN NUORISO- JA LIIKUNTATOIMEN AVUSTUKSET

Hyvinvointilautakunta julistaa haettavaksi:

  • Urheiluseurojen, vapaiden liikuntaryhmien, nuorisoyhdistysten ja nuorten toimintaryhmien toiminta-avustukset 29.3.2019 klo 15.45 mennessä.
  • Urheiluseurojen, nuorisoyhdistysten ja nuorten vapaiden toimintaryhmien kohdeavustukset sekä urheiluapurahat ovat haettavissa läpi vuoden, kuitenkin viimeistään 1.11.2019 klo 15.45 mennessä.

Sähköiset hakulomakkeet

 

Pyhtään kirjastolta voi lainata liikuntavälineitä kirjastokortilla

Pyhtään kirjastolla on liikuntavälinelainaus osana Liikkeen voima -hanketta. Liikuntavälineiden lainaus onnistuu kirjastokortilla ja laina-aika on 2 viikkoa. Lainattavissa olevat liikuntavälineet. Liikuntavälinevalikoima tulee vielä täydentymään, mutta jo nyt löytyy paljon lainattavaa.

Liikuntavälineiden käyttöön saa apua liikuntaneuvojalta Siiri Kinnuselta. Liikuntaneuvojalle voi varata henkilökohtaisen ajan lähettämällä sähköpostia siiri.kinnunen(a)pyhtaa.fi tai soittamalla numeroon 044 767 6641.

 

RYHMÄLIIKUNTAA NUORILLE

Pyhtään kunta tukee nuorten, 14-21 -vuotiaitten, osallistumista ryhmäliikuntatoimintaan. Pyhtääläisen urheiluseuran / ryhmäliikunta toimijan kanssa tehdään sopimus ja nuoren ilmoittautuessa liikuntaryhmään tämän osallistumismaksu siirtyy kunnalle.

Tavoitteena on lisätä ryhmäliikuntamahdollisuuksien tarjontaa nuorille sekä edistää nuorten elämänhallintaa ja terveellistä ja liikunnallista elämäntapaa.

Toimi näin! Ota selvää sinua kiinnostavasta ryhmästä, sovi ryhmän ohjaajan kanssa maksujen laskuttamisesta kunnalta ja mene mukaan toimintaan! Nyt pääset kokeilemaan erilaisia ryhmäliikunnan muotoja täysin maksutta ja helposti.

Lisätietoja saat kunnan liikuntapalvelukoordinaattorilta Siiriltä, siiri.kinnunen(a)pyhtaa.fi, p. 044 767 6641

 

ILMAISTA LIIKUNTANEUVONTAA

Liikuntaneuvonta on terveyden ja hyvinvoinnin edistämisen ammattilaisen antamaa ohjausta liikunnalliseen elämäntapaan. Liikuntaneuvonta on prosessi, jonka tavoitteena on terveytensä ja hyvinvointinsa kannalta liian vähän liikkuvien ihmisten saaminen aktiivisen arjen ja liikunnan pariin. Liikuntaneuvonnassa asiakasta tuetaan tunnistamaan omat vahvuutensa ja mahdollisuutensa sekä liikkumisen mieltymykset ja merkitykset, asettamaan realistiset tavoitteet liikunnan lisäämiseksi.

Kaipaatko ohjeita liikunnan aloittamiseksi, motivointia, tietoa omasta terveydestäsi tai apua oman liikuntalajin löytämiseksi? Tahdotko henkilökohtaista liikuntaneuvontaa tai liikuntasuunnitelman? Tervetuloa maksuttomaan liikuntaneuvontaan! 

Voit varata ajan ilmaiseen liikuntaneuvontaan puhelimitse, sähköpostilla tai jättämällä yhteystietosi yhteydenottoa varten, tai kysy lisätietoja liikuntaneuvojalta Siiri Kinnuselta, siiri.kinnunen(a)pyhtaa.fi, p. 044 767 6641

Linkit

 

Karhulan urheilijoiden liikunta- ja yleisurheilukoulut