Liikunta, ulkoilu ja vapaa-aika

Liikunta, ulkoilu ja vapaa-aika

Pyhtäällä toimii monta aktiivista urheiluseuraa ja lukuisia kilpa- ja harrasteurheiluryhmiä.

Pyhtään luonto mahdollistaa omaehtoisen liikkumisen, vaikkapa marjastuksen tai sienestyksen puitteissa. Tältä sivustolta löydät Pyhtään liikuntapaikat ja ulkoilualueet.

Pyhtään liikuntatoimi vastaa liikuntalain toteuttamisesta kunnassa. Tämä tapahtuu edistämällä liikuntaa ja sen harrastusmahdollisuuksia, koordinoimalla liikuntaresursseja ja tuottamalla liikuntapalveluita omana toimintana tai yhdessä urheiluseurojen kanssa sekä avustamalla urheiluseuroja. Lisäksi Pyhtään liikuntatoimi on aktiivinen hanketoimija.

Hyvinvointikalenteri

Hyvinvointikalenteri antaa vinkkejä oman fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin ylläpitämiseen. Kalenteriin on koottu ideoita, joita voit suorittaa itsenäisesti, perheesi tai vaikka työkavereittesi kanssa.


 

Tulostettava kalenteri

Pyhtään kirjastolta voi lainata liikuntavälineitä kirjastokortilla

Pyhtään kirjastolla on liikuntavälinelainaus osana Liikkeen voima -hanketta. Liikuntavälineiden lainaus onnistuu kirjastokortilla ja laina-aika on 2 viikkoa. Lainattavissa olevat liikuntavälineet. Liikuntavälinevalikoima tulee vielä täydentymään, mutta jo nyt löytyy paljon lainattavaa.

Liikuntavälineiden käyttöön saa apua liikuntaneuvoja Tiia Vanhalalta. Liikuntaneuvojojalle voi varata henkilökohtaisen ajan lähettämällä sähköpostia tiia.vanhala(a)pyhtaa.fi tai soittamalla numeroon 044 767 6641.

 

 

 

Linkit