• Suomi
  • Svenska
  • English
  • Русский

Terveystalon tiedote

23.01.2019

Attendo ja Terveystalo ovat 28.12.2018 allekirjoittaneet kauppakirjat Attendo Terveyspalvelujen myymisestä Terveystalolle. Tämä tarkoittaa sitä, että Pyhtään sosiaali- ja terveyspalveluista vastaa jatkossa Terveystalo. Tämän viestin tarkoitus on kertoa, mitä yhdistyminen pyhtääläisille tarkoittaa. Olennaisinta on, että yrityskaupalla ei ole vaikutusta sopimukseen sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottamisesta, eli palvelut ja aukioloajat säilyvät ennallaan. Yrityskauppa ei myöskään vaikuta henkilöstön työsuhteisiin.

Terveystalo on suomen suurin terveyspalveluja tuottava yksityinen yritys. Olemme vahvasti suomalainen, omistuksestamme yli 80 prosenttia on kotimaista. Meille on myönnetty Suomalaisen työn liiton Avainlippu-tunnus. Näin ollen Pyhtään sote-palvelut siirtyivät vahvempaan kotimaiseen omistukseen.

Kunnan terveyspalvelujen internet-sivut (terveys.pyhtaa.fi) jatkavat entisessä muodossa ja niistä löytyvät kaikki tarvittavat yhteys- ja muut tiedot. Sivujen ulkoasu tulee muuttumaan Terveystalon ilmeen mukaiseksi kevään aikana. Samoin toimipisteiden kyltit ja muu Attendon materiaali muutetaan Terveystalon ilmeen mukaiseksi kevään aikana.

Pyhtään kunta on vuoden alusta liittynyt osaksi KYMSOTE-kuntayhtymää, joka tarkoittaa, että sosiaali- ja terveyspalvelujen järjestämisvastuu siirtyy kuntayhtymälle ja sitä myöten myös Terveystalon sopimus. Sosiaali- ja terveyspalvelujen maksaja on jatkossa KYMSOTE. Pyhtään ja Terveystalon sopimus sitoo yhtä lailla KYMSOTEa, joten merkittäviä muutoksia palveluun ei tästä aiheudu.

Pyhtään kunnan palveluista vastaavana johtajana jatkaa Tarmo Pekola. Voit ottaa Tarmoon yhteyttä, mikäli haluat keskustella Pyhtään palveluista. Tarmon sähköpostiosoite vaihtuu muutaman viikon sisällä osoitteeksi tarmo.pekola@terveystalo.com, siihen asti Tarmon saa kiinni osoitteesta tarmo.pekola@attendo.fi Puhelinnumero säilyy entisellään ja se on  +358444940008.