• Suomi
  • Svenska
  • English
  • Русский

HALUATKO SAADA YRITYKSELLESI NÄKYVYYTTÄ KUNNAN INSTAGRAM-TILILLÄ?

03.06.2019

Kaksi nuorta on palkattu Pyhtään kunnan kesäsomettajaksi kahdeksi viikoksi 17.6.2019 alkaen. Heidän tehtävänä on käynnistää kunnan Instagram-tili, johon he tulevat tuottamaan sisältöä heille annettavan toimeksiannon ja ohjeistuksen mukaan. Pääpaino on pyhtääläisen elinkeinoelämän esiin tuominen lyhyiden videoiden muodossa.

Vireä ja aktiivinen elinkeinoelämä on tärkeää kunnalle, sillä kunta voi hyvin, kun yritykset voivat hyvin. Sen vuoksi kesäsomettajien teemaksi valittiin paikallisten yritysten esiin tuominen somessa, perustelee kunnanjohtaja Jouni Eho asiaa.

Ilmoita yrityksesi mukaan tai vinkkaa yritys, josta haastattelun voisi tehdä

Haastamme yritykset mukaan ja toivomme, että saamme hyvin monipuolisen kattauksen erilaisia yrityksiä innostumaan koko Pyhtään alueelta aina pienistä yksinyrittäjistä suuriin yrityksiin. Mukaan pääset ilmoittautumalla kunnanviraston infoon 10.6. mennessä tai kommentoimalla kunnanviraston Facebook-sivulla asiaa esittelevään postaukseen. Voit myös vinkata yritystä, josta haluaisit haastattelun.

 

Nyt kaikki mukaan! Tässä on hyvä kanava saada yrityksesi esille, ja pienen esikartoituksen kautta näillä somettajanuorilla taitaa olla työntäyteiset pari viikkoa, kannustaa Mikko Almgren, Pyhtään Yrittäjien puheenjohtaja.

Videohaastattelut toteutetaan 17.6. – 28.6.2019 välillä yhdessä sovitun aikataulun mukaan eikä niistä aiheudu kustannuksia mukaan lähteville yrityksille.

 

Olisi mielenkiintoista nähdä millaisia erilaisia työmahdollisuuksia yrittäjät luovat Pyhtäälle, kertovat kesäsomettajiksi palkatut Samu Leppänen ja Juuso Ihalainen.