Kirjasto

 

Kirjasto

Aukioloajat

Kirjasto palvelee omatoimisesti joka päivä kello 7.00 - 20.00. Omatoimiaikana pääset sisään kirjautumalla ulko-ovella kirjastokortillasi ja siihen liitetyllä
nelinumeroisella tunnusluvulla (PIN-koodi). Ohjeet omatoimiseen asiointiin löydät tästä.

Henkilökunta palvelee seuraavasti:

Maanantai 12 - 19
Tiistai 12 - 19
Keskiviikko 10 - 16
Torstai 12 - 19
Perjantai 10 - 16
Arkipyhien aattoina 10 - 14

 

 

Liput Elokuun tango -konsertteihin Pyhtäällä ja Kotkassa

Kirjastossa on myynnissä lippuja Elokuun tango -konsertteihin, jotka järjestetään perjantaina 9.8. Timo Teipin Navetalla Pyhtäällä ja lauantaina 10.8. ravintola Kairossa Kotkassa. Muut myyntipisteet ovat Pyhtäällä kunnanvirasto ja Uusi Pullis sekä Kotkassa kahvila Teelusikka.

Liput maksavat ennakkoon ostettuna 25 euroa kappale. Kirjastossa voit maksaa liput VAIN KÄTEISELLÄ. Toivomme, että varaat mukaasi mahdollisuuksien mukaan tasarahan.

Molemmat konsertit alkavat klo 19.30. Ovet avataan klo 18.00. Luvassa on argentiinalaisen tangon tunnelmaa, esiintyjinä Martin Alvarado, Emilia Vesalainen-Pellas, Mikko Helenius, Esa Ylönen ja Elokuun tango -orkesteri. Lisäksi Kotkan konsertissa on mukana Soul Strings Orchestra.

Lisätietoja: Heli Toikka, tuottaja, puh. 045 651 7811, heli.a.toikka@gmail.com

 

 

Poistokirjamyynti
Poistettua aineistoa on myynnissä kesä- ja heinäkuun ajan kirjaston aulassa. Kaikki poistettu aineisto maksaa 0,50 e/kpl. Ostoksia voi tehdä myös omatoimiaikana. Tällöin ostettu aineisto merkitään lainaustiskillä olevaan vihkoon, josta henkilökunta siirtää maksun asiakkaan tietoihin. Maksun voi hoitaa kun seuraavan kerran asioi kirjastossa palveluaikana.

 

 

 

Kirjastomaksuja voi maksaa Kyyti-Finnassa verkkomaksuina

Verkkomaksaminen otetaan käyttöön Kyyti-kirjastojen verkkokirjastossa Kyyti-Finnassa valtakunnallisena kirjaston päivänä 19.3.2019. Kirjaston asiakkaat voivat maksaa kätevästi vaikka kotoaan mm. myöhästymismaksut.

Maksaminen on mahdollista kaikkien yleisimpien pankkien verkkopankkitunnuksilla tai luottokorteilla. Verkkomaksuista ei tule asiakkaille lisäkuluja. Samalla kertaa tulee maksaa kaikki maksut, vain osaa maksuista ei voi maksaa. Verkkomaksamisen minimisumma on 0,65 €. Verkkomaksamisessa käytetään Paytrail-maksunvälittäjää.

 

Muutos kirjaston varaustunnisteisiin

Samana päivänä muuttuu myös Kyyti-kirjastojen varaustunnistekäytäntö. Asiakkaiden varaustunnisteet muuttuvat numerosarjaksi, jonka mukaan varaukset löytyvät varaushyllystä. Varausnumero näkyy saapumisilmoituksessa, ja asiakkaan varausnumero pysyy aina samana.

Halutessaan asiakas voi luopua numerotunnisteesta ottamalla käyttöön itse valitsemansa nimimerkin. Nimimerkki voi sisältää sekä kirjaimia että numeroita. Oikean etu- ja sukunimen käyttöä varaustunnisteena ei suositella. Varaustunnisteen voi vaihtaa Kyyti-Finna -verkkokirjastossa tai kirjaston asiakaspalvelussa. Mikäli asiakas on jo vaihtanut varaustunnisteen sellaiseksi, jossa ei ole sukunimeä tai kirjastokortinnumeroa, varaustunniste ei muutu.

Muutoksen takana tiukentunut tietosuoja

Numeron tai nimimerkin käyttö turvaa asiakkaan yksityisyyttä. Varaushylly on kaikille avoin, joten varauksissa ei voi olla näkyvissä asiakkaiden nimiä. Anonyymi varaustunniste parantaa tietosuojaa myös omatoimikirjastoissa.

Muutos perustuu EU:n tietosuoja-asetukseen, jota on sovellettu 25.5.2018 alkaen kaikissa EU-maissa. Se suojaa henkilötietoja ja antaa lisää sekä keinoja että velvoitteita hallita henkilötietojen käsittelyä.

 

 

Yhteystiedot

Pyhtään kirjasto
Huutjärventie 30
49210 Huutjärvi

Puhelin:
040 710 4685 / lainaus, neuvonta
040 025 6121 / kotipalvelu

sähköposti: kirjasto@pyhtaa.fi

 

Linkkejä

Kyyti 
Tiedonhaku, varaukset, lainojen uusinnat

Pyhtään omatoimikirjaston käyttösäännöt

Kyyti-kirjastojen käyttösäännöt

Lehdet

Liikuntavälinelainaus

Maksut

Näyttelyt